back   Terug

Waarom kiest u voor Hamann logistics?


Hamann International bundelt de krachten van een stevige Europese groep met de flexibiliteit van een kleinschalig bedrijf.

Dankzij onze op maat gesneden en kwalitatieve logistieke oplossingen zijn wij de geschikte partner voor zowel grote industriële verladers als kleine en middelgrote ondernemingen. Wij willen snel en efficiënt inspelen op de specifieke noden van onze klanten.


Onze belangrijkste zorg is de goede nachtrust van onze klant: wij denken op een proactieve manier met hem mee zodat hij in vol vertrouwen zijn zending aan ons overlaat. Dankzij onze jarenlange ervaring in de logsitieke wereld is Hamann ook uitgegroeid tot een 4-pl-er, waarbij we als ketenregisseur, op zoek gaan naar de beste oplossingen voor onze klanten. Op die manier krijgt de klant één aanspreekpunt bij wie hij alle nodige informatie over zijn goederen/zendingen kan opvragen.


Het is niet onze bedoeling de grootste te worden, maar door een nauwe en harmonieuze samenwerking met onze klanten, de beste te zijn. Onze politiek van gepersonaliseerde dienstverlening vormt de basis voor toekomstige groei in innovatieve en marktgerichte logistiek.


De kern van deze succesvolle strategie ligt in het aantrekken en behouden van gedreven en onderlegde medewerkers en een permanente zorg voor kwaliteit.De sterke punten van Hamann logistics
  • Jong

  • Dynamisch

  • Sprankelend

  • Innovatief

  • Ervaren

  • Betrouwbaar

Hebt u vragen of opmerkingen?
Wilt u graag een live demonstratie bij u op kantoor?


Neem dan contact met ons op:

phone  085-0039999
fb
 Facebook
       
mail  info@collibox.com
linkedin
 LinkedIn
Al uw transporten snel, kostenbewust en online organiseren?

Aanmelden is gratis!