Buizen en lengtevracht versturen tegen lage kosten


Lengtevracht
Een veel gehoorde klacht is dat lengtevracht zoals buizen, vlaggenmasten, tuinpalen, en timmerwerk zoals panlatten tussen 3 meter en 6 meter lang erg moeilijk te versturen zijn. En wanneer je dan eindelijk een transporteur gevonden dan betaal je meestal de hoofdprijs. Omdat wij vonden dat dit beter moest kunnen zijn wij voor u op zoek gegaan naar de beste mogelijkheden om uw langmateriaal / lengtevracht gemakkelijk tegen een scherp tarief kunt verzenden.

lengtevracht transport

Met collibox verstuurd u lengtevracht tegen een zeer scherp verzendtarief. Selecteer bundel als verpakking, voer een lengtemaat in tot wel zes meter, vergelijk en kies de best passende vervoerder. Direct na het boeken ontvangt u de verzend labels en vracht documenten van ons en komt de door u gekozen vervoerder uw zending afhalen op de door u aangegeven datum en locatie waarna u de zending kunt traceren via uw persoonlijke overzichts pagina op collibox.com

Meer nieuws Transport online


Bereken uw verzend tarief

Verpakking
Aantal
Afmeting LxBxH x x
Gewicht kg per stuk
Van
Naar
Verzekering
Verzekerde waarde
Uw emailIn 3 stappen al uw transporten online organiseren
In drie eenvoudige stappen regelt u een goed en passend transport voor al uw documenten, pallets, pakketten en langmateriaal.
STAP 1:
Voer uw verzend-gegevens in
pakket   STAP 2:
Kies de best passende
vervoerder(s)
pakketpost versturen   STAP 3:
Laat uw zending afhalen
pallet transport

Lees hier hoe u snel en makkelijk pakketten, pallets en documenten verzenden kunt