transporteurs DPD GLS FEDEX POSTNL LOGO

 

Graag stellen we onze transport partners aan u voor

Ondertussen draait Collibox al weer heel wat jaartjes mee. Onder andere door de uitstekende dienstverlening van onze vervoerspartners groeit het aantal gebruikers, is de klant tevredenheid hoog en stijgt het vertrouwen in de dienst. Door deze positieve signalen melden zich ook weer nieuwe vervoerders aan om zich aan te sluiten.


Lees meer de transport partners / vervoerders van Collibox


pakket verzenden met Taxi   Pakket versturen per Taxi

Heeft u een pakket wat de zelfde dag nog geleverd moet worden dan kost dit over het algemeen behoorlijk veel geld. Dit moet volgens Collibox anders en beter kunnen en daarom is Collibox een proef begonnen met op de zelfde dag laten bezorgen van pakketten door Amsterdamse taxi chauffeurs.


Lees meer over pakket transport per Taxi
incoterms   Vervoerscondities en incoterms een moeilijk begrip maar erg belangrijk

Stel u hebt iets verkocht wat vervoerd moet worden en er is onduidelijkheid over wie het transport regelt en betaalt. Gebruik dan Incoterms: dit zijn standaard internationale afspraken over het transport van goederen. Deze overeen gekomen term kunt vermelden op het koopcontract of in de aanbieding. Zo voorkomt u onnodige discussies en onverwachte kosten.


Lees meer over incoterms en vervoerscondities
pakket koerier   Pakket of pallet versturen per koerier

Collibox.com bied u de mogelijkheid om online de verzend tarieven van meerdere regionale koerier diensten met elkaar te vergelijken en direct u zending te laten afhalen en berzorgen. Vergelijk de snel transport mogelijkheden binnen Nederland en Europa gemakkelijk en snel.


Lees meer over Pakket of pallet versturen per koerier

koerier

  Bekijk de trailer van Collibox en zie hoe gemakkelijk het ook kan

Zie hoe gemakkelijk transport organiseren ook zijn kan. Geen moeilijk gedoe, stop met verzend tarieven aanvragen, bellen, mailen en faxen. Vergelijk de bekende transporteurs via 1 internet site, betaal, boek en traceer via Collibox


Bekijk de trailer van Collibox

pakket pallet track en trace verzenden


  Gemakkelijk en snel al uw zendingen Traceren?

Nu nog sneller al uw zending traceren zonder moeilijk gedoe? Dat kan vanaf nu zonder inloggen via een universele track and trace tool op de website collibox.com. Alle vervoervoerder traceert u via 1 universele website.


Lees meer over zendingen Traceren

transport vergelijk Duitsland

  Vergelijk en verzend uw pakket en pallet transport van en naar Duitsland

Of u nu regelmatig of onregelmatig iet te versturen heeft maakt geen verschil door dat wij voor ieder land meerdere logistieke experts als partner hebben kunt u bij ons voor ieder land terrecht. Of het nu gaat om een doos een pallet of een volle vrachtwagen, wij kunnen u altijd een passend verzend tarief bieden tegen goede condities.Nieuws transport van en naar Duitsland

pakket pallet koerier

 

  Koerier hoeft niet duurder te zijn!

Een sameday delivery via een koeriersdienst hoeft niet duurder te zijn dan een pakket of pallet verzenden via het normale transport netwerk. Via collibox.com vergelijkt u snel de best passende oplossingen voor uw logistieke vraagstuk


Lees meer over versturen per koerier
pakket pallet verzenden   Pakket kwijt? Paypal vergoed retour kosten!

Heb je online iets gekocht, maar ben je niet tevreden? Stuur het gewoon terug! Maak je geen zorgen over de retour kosten, die vergoed Paypal helemaal gratis.


Lees meer over retour sturen met Paypal account
verzend tarief vergelijken   Laagste prijs met 1 druk op de knop!

Stop maar met vergelijken, dit doen wij automatisch voor u. Wanneer u inlogt op Collibox.com en uw verzend gegevens invoert dan laten wij u direct zien wat de goedkoopste transport oplossing is voor uw pakket of pallet zending.


Lees meer over automatisch laagste prijs zien
paypal betalen   Collibox biedt nu ook Paypal als betaal mogelijkheid

Collibox biedt van af heden Paypal als betaal mogelijkheid voor al het transport.

Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw verzend uw pallet tot pakket. Geen poespas, alleen gemak.

Nieuws over de betaal methode van Paypal
ideal mistercash sofortbanking   Collibox biedt naast IDEAL nu ook Mr. Cash en Sofort

Collibox biedt van af heden naast auto-incasso, krediet en IDEAL nu ook Mr. Cash voor Belgische relaties en Sofort banking voor haar Duitse relaties als betaal mogelijkheid voor al het transport.


Nieuws over de betaal methode van IDEAL, Mister Cash en Sofort

beeadvised transport verzekering  

Lees hier alles over het verzekeren van uw transport

Collibox biedt de mogelijkheid om uw transport tegen een zeer scherp tarief goed te verzekeren. Verzeker nu per verzend mogelijkheid uw zending via Nationale Nederlanden. Ontstaat er schade dan handelt Bee Advised dit netje met u af.


Lees meer over de transport verzekering van BeeAdvised

samedaydelivery  
Boek nu ook uw Same day zending & delivery koerierdiens via collibox

U kunt nu ook uw koeriers transport laten uitvoeren door een van onze regionale koeriersdiensten. Vergelijk en verzend vandaag uw pakket of pallet zending tegen een scherp verzend tarief en gelijk de zelfde dag uw zending in huis. Of het nu gaat om een pakket of pallet zending u ziet direct de prijzen voor een passende wagen. Met of zonder laadklep alles is mogelijk.


Nieuws over koeriers transport same day shipping en delivery

pallet verpakking
 

Beperk kans op schade aan uw pallet zending.


Tijdens het transport van A naar B wordt uw zending meermaals verplaatst. De kans dat uw zending met de hand, over een lopende band of door een heftruck wordt verplaatst is dan ook groot.


Nieuws schade aan uw zending

logisitek innovatie
 
Buizen en langmateriaal versturen tegen scherp tarief?

Een veel gehoorde klacht is dat lengtevracht zoals buizen, vlaggenmasten, tuinpalen, en timmerwerk zoals panlatten tussen 3 meter en 6 meter lang erg moeilijk te versturen zijn. En wanneer je dan eindelijk een transporteur gevonden dan betaal je meestal de hoofdprijs. Dat kan anders, beter en tegen een scherp tarief.


Nieuws over transport van langmateriaal en buizen


pakket verpakking
 
Beperk kans op schade aan uw goederen verpakt in een doos.

Tijdens het transport van A naar B wordt uw zending meermaals verplaatst. De kans dat uw zending met de hand, over een lopende band of door een heftruck wordt verplaatst is dan ook groot.


Nieuws meer verpakking en verpakkingsadvies


 

Wat betekend dimentionalpricing voor pakketten en pallets

Kent u dat? U krijgt iets bezorgd in een doos die veel te groot is voor het product dat u besteld heeft.

Waarom gebeurt dit en wat zijn de voor en de nadelen?Nieuws dimentional pricing

grote doos versturen

 

Grote of zware doos versturen kan prima via Collibox


Kent u dat?
U heeft een grote doos te verzenden maar wanneer u naar het postkantoor gaat accepteren ze de zending niet omdat de doos te groot of te zwaar is....


Nieuws het versturen van een grote doos


transport Nederland
 

Vergelijk en verzend uw pakket en pallet transport van en naar Nederland


Of u nu regelmatig of onregelmatig iet te versturen heeft maakt geen verschil door dat wij voor ieder land meerdere logistieke experts als partner hebben kunt u bij ons voor ieder land terrecht. Of het nu gaat om een doos een pallet of een volle vrachtwagen, wij kunnen u altijd een passend verzend tarief bieden tegen goede condities.Nieuws transport van en naar Nederland

Transport Oostenrijk
 

Vergelijk en verzend uw pakket en pallet transport van en naar Oostenrijk


Of u nu regelmatig of onregelmatig iet te versturen heeft maakt geen verschil door dat wij voor ieder land meerdere logistieke experts als partner hebben kunt u bij ons voor ieder land terrecht. Of het nu gaat om een doos een pallet of een volle vrachtwagen, wij kunnen u altijd een passend verzend tarief bieden tegen goede condities.Nieuws transport van en naar Oostenrijk

transport belgie vergelijk
 

Vergelijk en verzend uw pakket en pallet transport van en naar Belgie


Of u nu regelmatig of onregelmatig iet te versturen heeft maakt geen verschil door dat wij voor ieder land meerdere logistieke experts als partner hebben kunt u bij ons voor ieder land terrecht. Of het nu gaat om een doos een pallet of een volle vrachtwagen, wij kunnen u altijd een passend verzend tarief bieden tegen goede condities.


Nieuws transport van en naar Belgie

transport vergelijk  frankrijk
 

Vergelijk en verzend uw pakket en pallet transport van en naar Frankrijk

Of u nu regelmatig of onregelmatig iet te versturen heeft maakt geen verschil door dat wij voor ieder land meerdere logistieke experts als partner hebben kunt u bij ons voor ieder land terrecht. Of het nu gaat om een doos een pallet of een volle vrachtwagen, wij kunnen u altijd een passend verzend tarief bieden tegen goede condities.Nieuws transport van en naar Frankrijk

transport vergelijk Duitsland
 

Vergelijk en verzend uw pakket en pallet transport van en naar Duitsland


Of u nu regelmatig of onregelmatig iet te versturen heeft maakt geen verschil door dat wij voor ieder land meerdere logistieke experts als partner hebben kunt u bij ons voor ieder land terrecht. Of het nu gaat om een doos een pallet of een volle vrachtwagen, wij kunnen u altijd een passend verzend tarief bieden tegen goede condities.Nieuws transport van en naar Duitsland

transport Engeland vergelijk
 

Vergelijk en verzend uw pakket en pallet transport van en naar Engeland

Of u nu regelmatig of onregelmatig iet te versturen heeft maakt geen verschil door dat wij voor ieder land meerdere logistieke experts als partner hebben kunt u bij ons voor ieder land terrecht. Of het nu gaat om een doos een pallet of een volle vrachtwagen, wij kunnen u altijd een passend verzend tarief bieden tegen goede condities.Nieuws transport van en naar Engeland

transport italie vergelijk
 

Vergelijk en verzend uw pakket en pallet transport van en naar Italie


Of u nu regelmatig of onregelmatig iet te versturen heeft maakt geen verschil door dat wij voor ieder land meerdere logistieke experts als partner hebben kunt u bij ons voor ieder land terrecht. Of het nu gaat om een doos een pallet of een volle vrachtwagen, wij kunnen u altijd een passend verzend tarief bieden tegen goede condities.


Nieuws transport van en naar Italie

Lees het laatste nieuws uit transport sector: vergelijk verzend tarief van pakket / pallet zending, betaal IDEAL, nationale / internationale transporteurs