Het verhaal achter Collibox


Het idee voor Collibox is ontstaan in de praktijk waarbij het ons als ondernemers en logistiek managers opviel dat goed transport organiseren, versturen en traceren veel tijd geld en engergie kostte.

Of u nu weinig of veel verstuurd, of het nu grote- of juist kleine zendingen betreft, snel of langzaam, geen enkele zending is gelijk en dat maakt het vinden van de juiste vervoerder erg lastig. Hierdoor hadden wij te maken met veel verschillende transporteurs met ieder hun eigen specialisme. Door het grote aanbod van pakket en pallet transporteurs en het niet transparante karakter in de transportmarkt wisten wij als klant eigenlijk nooit of we wel of niet de juiste keuze hadden gemaakt voor een bepaalde transporteur. En wanneer de zendingen dan eindelijk afgehaald was dan kregen we te maken de administratieve rompslomp van transport documenten, naheffingen en facturen van alle verschillende transporteurs.

Ingegeven door verbazing, frustratie en ambitie besloten wij dit gaan veranderen. Het vergelijken, boeken, verzekeren en traceren van transport moest in onze ogen sneller, beter en efficienter kunnen.

Via Collibox kunt u snel de gerenommeerde transporteurs met elkaar vergelijken, waarna u op eenvoudige wijze de juiste keuze kunt maken op basis van prijs, kwaliteit en leveringscondities. Daarnaast biedt Collibox u de mogelijkheid om via uw persoonlijk dashboard uw zendingen te traceren via Track and Trace en archiveren wij op overzichtelijk wijze al uw verzend documenten. Zo beschikt u altijd over een scherp verzendtarief en betaald u op de door u wenselijke manier op rekening, met Ideal, Sofort, Paypal, Mr. Cash of Sepa overboeking.

Maakt u gerust een account aan en probeer onze dienst uit.
Aanmelden is vrij van kosten en verplichtingen!

Reynoud

Neem contact op   pakket pallet verzenden
Reynoud, oprichter Collibox:
pakket pallet verzenden

Bespaar ook veel tijd, geld en engergie en vergelijk het verzend tarief van de bekende transporteurs. Voor al uw pakket of pallet transport.

Neem dan contact op:

versturen vergelijken traceren  085-0039999
versturen vergelijken traceren
 Facebook
       
versturen vergelijken traceren  info@collibox.com
versturen vergelijken traceren
 LinkedIn

Al uw pakket en pallet zendingen snel, scherp verzendtarief verzenden?


Aanmelden is gratis!


Aanmelden  pakket goedkoop