Betaal uw zending nu ook met Paypal!


Betaal mogelijkheden
Collibox biedt van af heden naast de bestaande betaal mogelijkheden als auto-incasso, krediet, IDEAL en Mr. Cash nu ook Paypal als betaal mogelijkheid voor al het zendigen

paypall ideal sofort mister cash

Door te Betalen met Paypal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online verzending van pallet of pakket afrekenen. Geen poespas, alleen gemak. Als u uw bankrekening of creditcard aan uw PayPal-rekening koppelt, blijft de werking exact hetzelfde. Het enige verschil is dat u geen betaalgegevens meer hoeft in te voeren, deze zijn veilig opgeslagen en worden automatisch voor u ingevuld. Lees meer

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online verzending van pallet of pakket afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online transport aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

SOFORTbanking (voorheen Direct ebanking) is een variant op betalen per bank en maakt het mogelijk om vanuit verschillende landen te transport online te betalen via de eigen vertrouwde bankomgeving.
Op dit moment is SOFORTbanking beschikbaar in de volgende landen: Duitsland Oostenrijk Zwitserland Polen Hongarije België Frankrijk Italië Spanje

Zo beschikt u altijd over passend vervoer en ontstaat er een efficiënte belading van de bus of vrachtwagen wat u weer terug ziet in een scherpverzendtarief en verstuurd en ontvangt u zendingen binnen Nederland nog dezelfde dag.


Meer nieuws koeriersdienst


Bereken uw verzend tarief

Verpakking
Aantal
Afmeting LxBxH x x
Gewicht kg per stuk
Van
Naar
Verzekering
Verzekerde waarde
Uw emailIn 3 stappen al uw transporten online organiseren
In drie eenvoudige stappen regelt u een goed en passend transport voor al uw documenten, pallets, pakketten en langmateriaal.
STAP 1:
Voer uw verzend-gegevens in
pakket   STAP 2:
Kies de best passende
vervoerder(s)
pakketpost versturen   STAP 3:
Laat uw zending afhalen
pallet transport

Lees hier hoe u snel en makkelijk pakketten, pallets en documenten verzenden kunt