Nu ook Same day shipping en delivery via collibox


Same day shipping en delivery
Omdat wij regelmatig de vraag kregen naar sameday delivery of te wel sameday shipping hebben wij de samenwerking met een aantal gerenommeerde koeriersdiensten gezocht. Door de samenwerking met koeriers is het voor u als klant mogelijk om echt regionale koeriers te vergelijken tenopzichte van de minder snelle transport oplossingen. Door dat wij u met regionale koeriers werken geniet u van korte aanrijd tijden en lagere kilometers wat u weer terug ziet in een scherp verzendtarief.

same day delivery shipping

Het unieke van het collibox systeem is dat wij automatische de juiste wagen passend bij uw transportvraag kunnen aanbieden. Zo krijgt u automatische een kleine goedkopere wagen aangeboden in het geval u een kleine zending te vervoeren heeft. Heeft u echter een grotere zending dan zetten wij automatisch een passende wagen in en biedt collibox u een grote wagen met of zonder laadklep aan.

Zo beschikt u altijd over passend vervoer en ontstaat er een efficiënte belading van de bus of vrachtwagen wat u weer terug ziet in een scherpverzendtarief en verstuurd en ontvangt u zendingen binnen Nederland nog dezelfde dag.


Meer nieuws koeriersdienst


Bereken uw verzend tarief

Verpakking
Aantal
Afmeting LxBxH x x
Gewicht kg per stuk
Van
Naar
Verzekering
Verzekerde waarde
Uw emailIn 3 stappen al uw transporten online organiseren
In drie eenvoudige stappen regelt u een goed en passend transport voor al uw documenten, pallets, pakketten en langmateriaal.
STAP 1:
Voer uw verzend-gegevens in
pakket   STAP 2:
Kies de best passende
vervoerder(s)
pakketpost versturen   STAP 3:
Laat uw zending afhalen
pallet transport

Lees hier hoe u snel en makkelijk pakketten, pallets en documenten verzenden kunt