Pakket versturen per taxi


Maak nu gebruik van sameday delivery oplossing per taxi

Heeft u een pakket wat de zelfde dag nog geleverd moet worden dan kost dit over het algemeen behoorlijk veel geld. Dit moet volgens Collibox anders en beter kunnen en daarom is Collibox een proef begonnen met op de zelfde dag laten bezorgen van pakketten door Amsterdamse taxi chauffeurs. De proef is gestart in Amsterdam en omgeving en bij succes wordt de proef uitgebreid over heel Nederland.

Alkmaar transport

Nederland beschikt over een grote vloot van taxi's en chauffeurs. Tussen de ritten door staan die vaak te wachten op een volgende rit. Chauffeurs zijn niet blij met deze stilstand en zien net als Collibox die wachttijden (daluren) als verspilde capaciteit. Beide partijen hebben de handen in een geslagen en willen de verspilde tijd graag nuttig invullen door het uitvoeren van goederentransport en sameday delivery.

Zo kan er meer vervoerd worden met bestaande mensen en kan door slim combineren van personen en goederen vervoer worden bijgedragen aan een efficiënter ingerichte infrastructuur. Waardoor u uw pakket dezelfde dag geleverd kan krijgen tegen een zeer scherp tarief.


Verzend nu pakket Alkmaar Taxi pakket vervoerBereken uw verzend tarief

Verpakking
Aantal
Afmeting LxBxH x x
Gewicht kg per stuk
Van
Naar
Verzekering
Verzekerde waarde
Uw email

In 3 stappen al uw snel transport kosten online vergelijken direct organiseren via collibox
In drie eenvoudige stappen regelt u een goed en passend snel transport voor al uw document, pallet, pakket en langmateriaal snel transport.


STAP 1:
Voer uw verzend-gegevens in
pakket Alkmaar Taxi pakket vervoer   STAP 2:
Vergelijk de
koerier diensten
pakket Alkmaar Taxi pakket vervoer   STAP 3:
Kies en laat uw zending afhalen
pakket Alkmaar Taxi pakket vervoer

Lees hier hoe u snel en gemakkelijk pakketten, pallets en documenten versturen kunt