Wil je ook alleen maar de laagste prijs zonder te vergelijken?


Dat kan v.a. nu met op Collibox.com. Wanneer je een gratis account aanmaakt op Collibox.com kun je snel en gemakkelijk je pallet of pakket tegen de laagste verzendkosten versturen. Vergelijken van de verschillende transporteurs is natuurlijk ook mogelijk maar niet noodzakelijk want wij selecteren al vast de oplossing met de laagste prijs voor jou.


pakket pallet verzenden

Het is natuurlijk niet gezegd dat de goedkoopste verzendoptie dan ook de best aansluit op jouw wensen, daarom laten we de keuze aan jou over. Mocht je een snellere optie beter passen of vind je de waardering van andere gebruikers belangrijker dan kies je net zo gemakkelijk een andere vervoerder.

Na dat jij de beste keuze gemaakt hebt rond je de transport boeking af en komt de door jouw gekozen vervoerder het pakket of pallet ophalen waarna je de zending gemakkelijk kunt traceren via Track en Trace. Zo maak je gemakkelijk de juiste keuze voor jouw transport en dat tegen goede condities en lage verzendkosten door gezamenlijke inkoop van transport.Meer nieuws pakket pallet versturen


Bereken uw verzend tarief

Verpakking
Aantal
Afmeting LxBxH x x
Gewicht kg per stuk
Van
Naar
Verzekering
Verzekerde waarde
Uw emailIn 3 stappen al uw transporten online organiseren
In drie eenvoudige stappen vergelijkt en boekt u goed en passend transport bij de bekende document, pallet of pakket transporteurs en dat tegen een scherp tarief.
STAP 1:
Voer uw verzend-gegevens in
pakket   STAP 2:
Kies de best passende
vervoerder(s)
pakket pallet versturen   STAP 3:
Laat uw zending afhalen
pakket pallet versturen

Lees hier hoe u snel en makkelijk pakketten, pallets en documenten verzenden kunt